Kussens Wol

Geplaatst op

Chique Wol
Ons kussen is voor iedereen een uitkomst. Het kan namelijk geopend worden met een rits waardoor ieder zijn eigen dikte kan bepalen. U kunt er gewoon wat vulling uithalen of toevoegen. De doorgestikte omtrek van katoen met wol is afneembaar en kan in de handwas gewassen worden. De wollen vulling is verwerkt tot kleine veerkrachtige bolletjes die ’s morgens makkelijk zijn op te schudden. Deze vulling is lekker stevig en garandeert een bijzonder goede vochtopname tijdens de slaap, zodat overmatig transpireren voorkomen wordt.

Chique Comforel
Als u een wat soepeler kussen prefereert, kan dezelfde omtrek ook gevuld worden met

Chique wol /comforel stapelcomforel, een synthetische variant van de bolletjes. U heeft echter geen hinder van de synthetische vezels doordat de wol in de buitenhoes zorgt voor  optimale vochtregulatie en de soepele vulling voor een “dons” zacht gevoel zodat u lekker in het kussen kunt kruipen.

Chique Speltkaf  40-70 cm
Het kussen kan ook gevuld worden door speltkaf. Dit omhulsel van een oergraan heeft een uniek ligcomfort. Het omhulsel van de graankorrel heeft een luchtig effect en zorgt ervoor dat het kussen altijd koel aanvoelt. Doordat u de vulling niet veert, zakt het kussen niet in qua hoogte. Door even op het kussen te wrijven, schuift de vulling wat opzij zodat de hoogte naar behoefte kan worden verlaagd ( vulling schuift opzij) wilt u weer dikker liggen tilt u de zijkant van het kussen weer even omhoog, waardoor de vulling weer op hoog komt te liggen. Een stevig kussen dat een beetje knispert.

doumka speltkaf met rits